Werkwijze

 

1 op 1 sessies

 

Conscious Dogs behandeld de honden het liefst in hun eigen omgeving, ik kom dus bij je thuis.

Geen enge tafel  waar de meeste honden alleen maar bij de dierenarts mee te maken krijgen en dus negatieve ervaringen mee hebben.

We werken gewoon op de grond, op een kussen of kleed.

Zo is de hond het meest ontspannen en bouwt hij geen  stress op van nieuwe vreemde situaties.

Voorafgaand aan de eerste massagesessie stuur ik je mijn anamnese formulier. Een vragenlijst waarin ik een zo duidelijk mogelijk beeld van de achtergrond, gezondheid en het dagelijks leven van de hond probeer te krijgen en van de (eventuele) probleemvraag van de eigenaar.

Aan de hand hiervan wordt het massageplan uitgedacht en eventueel ook voor je uitgewerkt (inclusief een advies ) en kunnen we aan de slag!

 

Workshops

 

Voor (honden)scholen en bedrijven verzorg ik workshops op locatie voor groepjes ge├»nteresseerden welke deelnemen met hun eigen hond. Uiteraard kan je als particulier zijnde ook contact met mij opnemen voor een priv├ę workshop of voor een groepje familie en vrienden.

In mijn workshops krijg je veel theorie mee over massage bij honden. Ook ga je leren om je eigen hond professioneel te masseren. Deze workshops kunnen ontspanning of sport gericht zijn. We werken in kleine groepjes om de rust onder de honden te bewaren en om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te kunnen geven. Ook is er altijd plaats voor een aantal deelnemers zonder hond. Denk aan eigenaren van honden waarvan de hond moeilijk in een ruimte kan met andere honden. Ook voor deze eigenaren is het een leuke, interessante workshop. We oefenen namelijk ook op elkaar en op onszelf om zelf te ervaren wat je nu eigenlijk voelt met bepaalde grepen en handelingen. Ook kan er geoefend worden op een pluche hond. Dit is helemaal niet raar! Op deze manier kun je de grepen goed onder de knie krijgen alvorens ze toe te passen op je eigen hond.

De workshops zijn leuk en leerzaam voor zowel hond als baas!

Volg mijn Facebook om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen en de reeds ingeplande workshops of neem contact met mij op als je zelf graag een workshop wilt organiseren.

 

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Designed by Harlies Art & Design